суббота, 7 февраля 2015 г.

Завтра Неньки може не бути!

Відчув, що маю написати цього поста. Можливо до когось достукаюся.
Надихнули мене останні події: Смерть Андрія Кузьменка, курс гривні до бакса 26, відбирання бізнесу та тупі очі людей!
Можливо останнє, тобто тупі очі людей мене найбільш і спонукають.

Куди йде наша країна? А точніше хто її веде.
Почнемо з того, що загинув Скрябін. Вважаю, що його спіткала доля Чорновола. Забагато він говорив та робив останнім часом. Він на то й наголошував постійно: "Я для них як моль, яку можна отак легко роздушити". То лише моя думка, але щось мені стає якось боязко від того, що останнім часом мої думки збігаються з реальністю.
Пропоную переглянути наступне відео, щоб зрозуміти у чому справа:

Більше я думаю тут нічого коментувати, ті дані свідків що з'являються в інтернеті про навмисне вбивство Кузьми, я навіть не беру до уваги, адже їх достовірність сумнівна.

Курс бакса нам розказують що буде 17.99, принаймні то оголосив іноземний міністр України Абромавичус. А натомість він вже сягнув 26 і 30 грн за долар то мені здається не кінець. Адже легше керувати бідним, він буде працювати за хліб. І то є мета цієї влади, зробити народ України бідним і безправним. Президент постійно наголошує, що йому потрібно більше влади! За це боровся народ на майдані? За більше влади наступному диктатору?
Легше керувати бідним, він буде працювати з хліб
А що в такому випадку робити тому, хто має доларову іпотеку, окрім повіситися? Бо й самогубство не допоможе, адже сім'я залишиться все одно на вулиці. А як сходити в магазин пенсіонеру?
А теперки запакуємо всіх, хто може протистояти владі, в воєнкомати і на фронт. Зроблять якийся котел і все діло, чужими руками. Крим мені здається, що продали, а не втратили. Якщо уважно подивитеся відео вище, то зрозумієте чому. Адже нам втирають з Банкової, що не було армії, але чи то було так на справді? Нашій армії, яка була готова боронити країну просто не дали того зробити. Натомість вбили того, хто міг очолити визвольну війну з окупантом - Сашка Білого.

Тепер по бізнесу. З кожним днем все більше чую від знайомих, що когось душать, віджимають бізнес. Про це навіть Кузьма каже у відео. Я не буду розповідати як забирали бізнес при минулій владі і порівнювати, бо ті вже пішли, а нові ж прийшли як чесні революціонери. Останнім таким меседжем стало віджимання приватного дитячого садочку у місті Ірпінь, під Києвом. Дитсадок вже тиждень не працює, офіційно що не лади зі світлом. Але персонал у відчаї розповідає як є.
Ви ще вважаєте що тут можна везти бізнес і хтось прийде з інвестиціями?
Але то все таке... Основним питанням є тупі очі людей. Адже вони не розуміючи що діється, нічого не роблять самі. Всі сидять та чекають як влада вирішить всі питання. А коли говориш до них, то вони співчувають владі, що їй важко. Але вся ідея в тому, що влада вирішує свої питання за рахунок населення країни. Поки з нас збирають на армію по 5 грн та % від заробітної плати, влада як така ні копійки не витрачає. Натомість вона збагачуються на війні, на курсі гривні, на кредитах, які беруть вони, а віддавати будемо ми та наші діти, а може й онуки.
Люди жаліють владу, що їх грабує - нонсенс, або стокгольмський синдром
А тепер включіть мозок і скажіть: що буде через рік, якщо нічого не змінити?
Наприклад я навіть і боюся думати про то! Не здивуюся, якщо після цього посту з мене спитають. Але більше не можна мовчати!
А не здається вам, добродії, що сучасна Україна починає бути схожа на путінську Росію, і з кожним днем все більше?



Щоб дати відповідь, спочатку треба СОБІ поставити правильні запитання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий